N1 u Banjskom polju: Tri patrole policije, ne smije da se priđe kući iz koje je nestala Danka

Vijesti 28. mar 202409:22 0 komentara
Printscreen / Društvene mreže

Ekipa N1 i Nove nalazi se od ranog jutra na terenu u Banjskom polju, gdje je u utorak nestala dvogodišnja Danka Ilić.

U pet sati jutros tamo je bila samo jedna policijska patrola, a sada ih je tri.

I ovog jutra je ista situacija kao juče – nema prilaska kući iz koje je djevojčica nestala.

Nakon povlačenja pripadnika policije i ostalih hitnih službi, i ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić je jučer nešto posle 17 sati napustio mjesto.

Tako da danas rijetko koga ima od pripadnika policije. Evidentno je da terenska istraga još traje i da, kako se pretpostavlja, forenzičari imaju još posla. Međutim, i ovog jutra ništa se nije promijenilo u odnosu na prethodne dane – Danke još nema i nema potvrde da je pronađena.

Operativna potraga traje, ali nema zvaničnih informacija šta je podrazumjevalo saslušanje roditelja.

„Nikakve zvanične informacije nismo uspeli da dobijemo od MUP-a, jedino što smo uspjeli da saznamo je da istraga kreće drugim operativnim tokom. Da li istraga ide u pravcu da je djevojčica oteta zvaničnu informaciju nismo dobili, a mediji su zamoljeni da ništa ne komentarišu dok se ne bude neko obratio iz MUP-a“, navodi naša reporterka.

Pojavile su se i brojne spekulacije u medijima o privatnom snimku sa kamere kuće u blizini, ali policija ni to nije komentarisala.

Ovog jutra ne zna se ni gdje se nalaze otac i majka devojčice, a u kontaktu sa rodbinom naša reporterka saznaje da su bili u policiji od trenutka nestanka djeteta, a nezvanično od pripadnika policije smo saznali i da je procedura takva da telefon majke, koja je posljednja bila u kontaktu sa djetetom, moraju pogledati forenzičari.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!