Naredna dva dana oblačno vrijeme sa kišom u BiH, od srijede sunčano

Vijesti 20. mar 202309:14 0 komentara
N1

U ponedjeljak i utorak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom, a od srijede sunčano, javlja Anadolija.

“Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša se uglavnom očekuje na zapadu i sjeverozapadu Bosne”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

U većem dijelu Bosne i Hercegovine rijetko može pasti malo kiše. Vjetar slab, u Bosni sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini jugo. Jutarnja temperatura zraka većinom između tri i osam, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17 stepeni.

U utorak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme prije podne. Ponegdje u južnim i istočnim područjima može pasti i malo kiše. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Jutarnja temperatura zraka većinom između četiri i osam, na jugu do deset, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stepeni.

U srijedu se u Bosni i Hercegovini očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između tri i osam, na jugu do deset, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20 stepeni.

U četvrtak se u Bosni i Hercegovini očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između četiri i deset, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepen.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!