Otvorena Knjiga žalosti u Sarajevu i Banjaluci povodom masakra u Beogradu

Vijesti 05. maj 202311:07 0 komentara
F.Z./N1

U ambasadi Srbije u Sarajevu i Banjaluci otvorena je Knjiga žalosti povodom masakra koji je u srijedu izvršio dječak od nepunih 14 godina kada je ubio devetero ljudi od čega osam školskih kolega.

U Sarajevu su se u Knjigu žalosti upisali građani, ambasadori Rusije, Hrvatske, Irana, Austrije i državni zastupnik  Saša Magazinović, javlja reporter N1.

F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1

Također, Knjiga žalosti otvorena je u Banjaluci.

N1
N1

Knjiga žalosti će biti otvorena u Generalnom konzulatu Republike Srbije u Banjaluci i u Konzularnoj kancelariji Trebinje od danas do 16 časova, u subotu od 10 do 14 časova, te u nedjelju od 10 do 14 časova.

“Generalni konzulat Republike Srbije i Konzularna kancelarija Trebinje zahvaljuju za sve dobijene poruke podrške”, navode iz Konzulata Srbije.

Iz Ambasade Srbije u BiH navodi se da će u njenim prostorijama, na adresi Obala Maka Dizdara 3a u Sarajevu, biti otvorena Knjiga žalosti danas od 10 do 13, te od 14 do 16 časova, u subotu i nedjelju od 12 do 14, te u ponedjeljak od 10 do 13 časova.

U tragediji u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu trinaestogodišnji dječak, učenik sedmog razreda te škole, hicima iz vatrenog oružja ubio je osmoro đaka i čuvara škole, a ranio šestoro djece i nastavnicu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!