PDP između Draška i Igora: Pere li radna grupa ruke ili obraz?

Vijesti 08. apr 202413:03 0 komentara
N1

U Banjaluci je u toku sjednica Predsjedništva PDP-a na kojoj se raspravlja o imenu kandidata za gradonačelnika Banjaluke.

Predsjedništvo zasjeda nakon što se radna grupa nije mogla usaglasiti oko jednog imena. Nezvanično, nakon što je sinoć na sastanku bilo burno, Mira Pekić odlučila je da ne glasa uopšte, pa je omjer u ad hoc radnom tijelu PDP-a u odnosu Draško Stanivuković-Igor Crnadak bio 2-2.

Na sjednicu su stigli nasmijani i Crnadak i Stanivuković, a ako tako ostane, bez stava danas, odluku će donijeti Gradski odbor Banjaluka u kojem Stanivuković ima apsolutnu većinu.

N1

Inače, SNSD je povukao po mnogima rizičan potez imenujući jednog od najboljih kardiologa u Republici Srpskoj za nezavisnog kandidata ove stranke i vladajuće koalicije. Hoće li politički neafirmisani doktor Nikola Šobot pomrsiti konce Jeleni Trivić i Drašku Stanivukoviću koji su već istakli kandidaturu, o tome se diskutuje u Banjaluci.

Građani su zbunjeni, vjeruju da će jedan dio izvorno PDP-onih glasača doći Trivićevoj, a da će drugi dio SNSD-ovih otići Stanivukoviću.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!