Pojavio se video: Saradnica na Stanivukoviću uči da jaše konja

Vijesti 26. sep 202115:34 > 15:40 9 komentara
Screenshot

Video u kojem djevojka u kancelariji sjedi na leđima Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, dok je on uči kako se jaše konj, pojavio se na internetu i za veoma kratko vrijeme postao viralan, ali i izazvao brojne reakcije.

Inače je poznato da je Stanivuković veliki ljubitelj konja i jahanja, a djevojka koju je zanimalo kako se to radi i koja je željela da joj to gradonačelnik Banjaluke pokaže je, kako tvrdi novinar Slobodan Vasković na svom blogu, Olga Babić, zaposlenica Gradske uprave i desna Stanivukovićeva desna ruka.

“Kada pogledate video klip koji objavljujem biće vam jasno zašto sam ostao bez komentara i zbog čega sam post naslovio sa “Banjalučki Psiho: I Gradonačelnika jašu, zar ne!”, napisao je Vasković na svom blogu iznad objavljenog videa.

Nije poznato ko je snimao video, ali na njemu je primjetno da je djevojka bila poprilično zainteresovana da nauči kako se jaše konj, a Stanivuković joj je to sa istim žarom i pojašnjavao.

“Ispraviš leđa i uzmeš moje kragne kao da su od konja uzde i to su dizgini”, pojašnjavao je Stanivuković uz obrazloženje kada i u kojoj mjeri uzde treba povlačiti, udariti ga uz simuliranje jahanja, a djevojka mu je sjedila na leđima i uzvikivala “Ojha!”.

Nakon “obuke”, djevojka je zagrlila Stanivukovića.

“Kakav si ti konjina”, konstatovala je, nakon čega su se oboje nasmijali.

Na ovaj video reagovali su iz SNSD-a navodeći da je sada “potpuno jasno o kakvom se gradonačelniku i njegovom kabinetu radi”.

“Snimak koji se pojavio u medijima na kojem saradnica Draška Stanivukovića njega jaše kao konja i to u kancelariji za koju se iskreno nadamo da nije u kancelarijama Gradske uprave, govori o neozbiljnosti gradonačelnika i činjenici da je u Gradsku upravo doveo svoje drugare da se igraju sa gradom i narodom. Poručujemo Drašku Stanivukoviću da može slobodno da ga jaše koliko hoće, ali da on sjaše s naroda i prestane da nas sve sramoti. Dok se igra konjića, grad Banjaluka postaje slučaj kojeg sada mnogi i ismijavaju”, poručili su iz SNSD-a.

Također je važno istaći i to da se ovaj video pojavio usred afere “Kiseonik”, a koju je u javnost plasirao Stanivuković u kojoj navodi da je firma TGT Tehno Gas godinama isporučivala kiseonik Univerrzitetskom Kliničkom centru Republike Srpske bez dozvole te da je ona, kako tvrdi, inače bliska SNSD-u.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare