Poruka iz RS: Zvanično “NE” Schmidtu, nezvanično “MOŽDA”

Vijesti 27. jul 202113:56 > 15:013 komentara
Izvor: NSRS

Kolegijum NSRS odlučio je da Posebnu sjednicu parlamenta održi u petak 30. jula u 12 sati.

Na dnevnom redu biće, kako je naglasio predsjednik NSRS Nedjeljko Čubrilović izmjene Krivičnog zakonika RS, ali i donošenje zakona o neprimjenjivanju odluke Visokog predstavnika.

“Nakon odluke Valentina Incka ne postoje uslovi za rad tog zakonodavnog tijela”, kaže Čubrilovic za otkazivanje PSPS BiH.

Onaj ko je izjavio da će se RS povući i da ćemo odustati od našeg prava na slobodu, taj tješi svoje birače. RS je jedinstvena i odlučna da se suprotstavi nasilju Visokog predstavnika”, dodaje.

Nema zvaničnih sastanaka sa novim Visokim predstavnikom, ali nezvaničnih će biti:

U kafani sretnete čovjeka ne možete to izbjeći”, kaže Čubrilović.

Lideri će razgovarati u istom formatu i narednih dana, “ovo je zasjedanje u kontinuitetu.Vlada nacionalnog jedinstva je opcija”, naglašava na kraju.

“Neće biti moguće izbjeći neku vrstu komunikacije sa Kristijanom Šmitom”, kaže šef kluba PDP Perica Bundalo.

Iz SDS-a Miladin Stanić šalje poruku narodu:

Spremni smo pregovarati sa crnim đavolom, a da sačuvamo svoj narod. Imamo iskustveno nepouzdanog partnera, ne vjerujemo u iskrenost SNSD, volio bih da sam sebe demantujem. Dajemo još jednu šansu da budemo jedinstveni i da se oko svih detalja dogovorimo. Niko na svojim leđima nije vise osjetio nametanja, od SDS. Doživjeli da se u jednom momentu članovima SDS oduzmu sva ljudska prava…”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar