Reporterki N1 demonstranti otimali telefon, gađali je i psovali (VIDEO)

Vijesti 05. sep 202111:52 > 12:01
N1

Tokom izvještavanja sa cetinjskih ulica, ekipa N1 doživela je više neprijatnosti. Naime, dok je reporterka N1 Aleksandra Tolj Ružić pokušavala da uživo u programu izvesti gledaoce, najprije je gađana kamenjem, a u drugom, odvojenom incidentu, prišla joj je grupa mladića, zahtijevajući da obriše snimke, iako im je objasnila da ih ne posjeduje, već da je radila Facebook Live.

Iako im je objasnila da se nalazi uživo u programu Novog dana, mladići su je ometali u poslu, uporno tražeći da obriše nepostojeći snimak sa telefona. Inače, momak sa fotografije, koji je bio s grupom mladića, pomogao je našoj reporterki i zaštitio je nakon što je situacija eskalirala.

Bez obzira što im je skrenula pažnju da je radila Facebook Live za portal N1 Sarajevo i da samo pokušava od juče da prenese atmosferu sa ulica, da je snimila suzavac u centru grada, muškarci koji su je opkolili nastavili su da insistiraju da obriše „snimak“, pitajući je „zašto je uporna toliko“, a jedan od njih je dodao – „šta sad, da ti uzmem telefon“. Drugi je i udario telefon, što se može vidjeti na snimku.

Takođe, reporterka N1 rekla je da su je kasnije polili vodom, pojedini od njih pljuvali, gurali i gađali. Policija je izvela našu ekipu nakon napada.

Dio incidenta je zabilježen uživo u jutarnjem programu N1 Srbija.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad