SNSD priznao poraz u Bijeljini

Vijesti 19. mar 202321:24 0 komentara
N1

"U politici postoje pobjede i porazi", kažu u bijeljinskom SNSD-u nakon što su izgubili na referendumu o opozivu gradonačelnika Ljubiše Petrovića, kadra SDS-a.

Miroslav Milovanović šef Štaba za opoziv gradonačelnika Bijeljine i predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina kaže da su SNSD i političke opcije okupljene oko stranke iskoristile zakonsko pravo i pokrenule inicijativu za opoziv gradonačelnika Bijeljine.

“Mi ćemo poštovati volju građana Bijeljine koji su kazali da Ljubiša Petrović treba do kraja mandata da ostane na čelu grada”, rekao je ističući da je u ovom slučaju SNSD poražena strana.

Poraz je priznao, iako su kaže postojale ozbiljne opstrukcije od Gradske uprave, a tvrdi, problema je bilo i danas na pojedinim biračkim mjestima. Uprkos tome kaže, rezultat je jasan.

Bijeljina neosvojiva tvrđava za SNSD: Ubjedljiva pobjeda Ljubiše Petrovića

Na pitanje hoće li biti promjena u Gradskom odboru kaže odgovor ima lider stranke Milorad Dodik.

“Da li će biti promjena morate da pitate predajednika Milorada Dodika, predsjednika SNSD. Ne osjećam odgovornost ja sam kao šef štaba i SNSD je uradio ozbiljan posao. Odgovorno tvrdim da su sve članice koalicije dale ozbiljan doprinos”, rekao je Milovanović.

U međuvremenu se na ulicama odvija slavlje SDS-a nakon pobjede i to ispred prostorija SNSD-a.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!