Stanivuković demantuje Đajića: “Imena nisu tačna”

Vijesti 31. aug 202315:03 0 komentara
Draško Stanivuković (N1)

Imena koja je obavio predsjednik Gradskog odbora SNSD Vlado Đajić, a kojima je navodno gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković dao besplatan parking nisu tačna. Ovo je rekao sam Stanivuković reagujući na Đajićevu konferenciju za medije.

Besplatan parking za Stanivukovićevog frizera, djevojku, bivšu, sekretaricu?

Stanivuković kaže, iznošenje imena onih koji su dobili besplatne parking karte bilo bi suptorno Zakonu o povjerljivosti informacija.

“Nikada neću dati nikakva imena, jer kao gradonačelnik imam pravo da podijelim 200 karata za besplatan parking”, rekao je on tvrdeći da je ovu pogodnost omogućio za 30 do 40 pojedinaca.

Parking u Banjaluci je ipak besplatan

“Doktor Vlado Đajić koji treba da pomaže ljudima, bavi se pitanjem da li je besplatnu kartu dobila Draškova navodna djevojka. Pa kakvo je to pitanje, to je kao da pitam da li je njegovo navodno dijete dobilo. I pazite pitanje – da li je moja saradnica koja me jahala dobila besplatnu kartu? Pa ovi ljudi sa spiska ga mogu tužiti. Evo, ona što me jahala je dobila. Moja djevojka nije”, rekao je Stanivuković.

Na Đajićevu konferenciju za medije reagovala je i Stanivukovićeva bivša saradnica za medije, narodni poslanik PDP u NSRS Tanja Vukomanović. Na svom profilu na Facebooku demantovala je Đajićeve navode tvrdeći da nikada nije dobila besplatnu godišnju parking kartu.

“Ako imate dokaze za rasipanje novca, kriminal, zloupotrebe i bilo šta protiv gradonačelnika radite to preko institucija”, poručila je ona.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!