Umjesto da rješe problem s poplavama, Stanivuković i SNSD se međusobno optužuju

Vijesti 11. jun 202315:56 0 komentara
N1

Vanredna sjednica Skupštine Grada Banjaluka o poplavama danas nije održana, nije bilo kvoruma, jer se nisu pojavili odbornici PDP-a i gradonačelnik Draško Stanivuković, rekao je predsjednik gradskog parlamenta Ljubo Ninković (SNSD).

“Zbog PDP-a nismo mogli održati sjednicu. Ovakva neodgovornost za mene je neviđena. Gradonačelnik je u Budvi, na radničkim igrama”, rekao je Ninković na press konferenciji.

Pojedini stanovnici i predstavnici mjesnih zajednica došli su da kažu da je ovo četvrta poplava u posljednjih nekoliko godina.

Od Gradske uprave očekuju da se nešto uradi, jer strepe na pojavu svake jače kiše.

Bujične vode izazvale su probleme u mnogim naseljima u Banjaluci prije dva dana, a najteže je bilo na Starčevici. Kiša pada svakodnevno.

Saša Lazić iz Udruženja “Pokret Banjaluka zove” ističe da je zakazao sistem i da se pare daju na gluposti.

“Razočaran sam u ovo sve i žalosno je da se samo 15 odbornika skupi u situaciji kada očekujemo danas velike padavine”, kaže Lazić.

Gradonačelnik Draško Stanivuković kojeg SNSD optužuje da se kupa na moru i igra kolo dok gradom teku bujice, tek je tvitnuo.

“Zakazali vanrednu sjednicu Skupštine Grada da pokažu svoju “odgovornost i spremnost da pomognu građanima”, a onda se na istoj ne pojave, te ne obezbijede kvorum za rad. Danas su još jednom pokazali da su im lični i politički interesi daleko iznad interesa građana Banje Luke. Još jednom im veliko hvala što rade protiv sebe”, napisao je Stanivuković.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!