Tuča maloljetnika u banjalučkom naselju Borik, korišteni bokser i palice

N1/Ilustracija

Grupa 15-godišnjaka iz jednog od banjalučkih naselja sinoć se u blizini Osnovne škole "Vuk Karadžić" potukla sa grupom osnovaca iz naselja Borik. Dvojica maloljetnika potražila su ljekarsku pomoć, što potvrđuju i u policiji.

U tuči su prema nezvaničnim informacijama korištene palice, bokseri i drugi predmeti.

Slučaj maloljetničke delinkvencije uznemirio je roditelje, ali i građane Banjaluke. Do kraja dana će kažu nadležni svi vinovnici biti identifikovani. Nema potvrda da li je tuča maloljetnika bila dogovorena.

Tuču prijavio medicinski radnik

Iz Policijske uprave Banjaluka sapćeno j da su identifikovali jednu maloljetnu osobu za koju postoje osnovi sumnje da je počinila krivično djelo „Tjelesna povreda“.

Slučaj je policiji prijavio medicinski radnik doma zdravlja Banjaluka oko 18:35 sati, kada se maloljetnik obratio za ljekarsku pomoć.

“Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da se tuča dogodila u banjalučkom naselju Borik i da je učestvovalo više maloljetnih lica. Takođe, još jedno maloljetno lice koje je učestvovalo u tuči je zadobilo tjelesne povrede”, saopćili su iz PU Banjaluka.

Obaviješten i Centar za socijalni rad

O svemu je obaviješten dežurni tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, kao i radnik Centara za socijalni rad Banjaluka koji će preduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

U toku je utvrđivanje svih činjenica i okolnosti događaja, kao i idetifikacija svih lica koja su učestvovala u ovom događaju.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari (0)

Vidi sve komentare