Astrološki znaci kojima će mart biti najsretniji mjesec u godini

Lifestyle 27. feb 202307:15
Sam Edwards / Caia Image / Profimedia

Prema mišljenju astrologa, mart će biti najsretniji mesec u 2023. godini za tri horoskopska znaka.

Strijelac

Strijelac će imati sretan niz u martu jer će Saturn biti u Ribama i Strijelac može koristiti energiju ove planete. Ovo će biti vrijeme da slijedite put do svoje sudbine i preduzmete korake koji su vam potrebni da je ispunite. Vrijeme je da u martu otkrijete i istražite svoju pravu svrhu, prenosi Zadovoljna.rs.

Jarac

Mart je najsretniji mjesec za Jarčeve u 2023. godini. To je zato što će Pluton konačno napustiti Jarca u martu dopuštajući rođenima u ovom znaku da se osjećaju opuštenije i slobodnije. Moguće je da su se do ovog mjeseca Jarci vjerovatno osjećali pomalo nervozno. No, u martu će taj teret biti skinut pa će biti puno opušteniji.

Vodolija

Vodolijama su najsretniji znakovi u 2023. godini iz dva razloga: Venera će ući u područje koje joj odgovara, a Saturn će konačno napustiti Vodoliju i ući u Ribe. Moguće je da će ove planetarne promjene donijeti veliki preokret za Vodolije. Sav naporan rad proteklih nekoliko godina doći će kraju dopuštajući da se osjeća manje ograničeno. U ovim mjesecima mogući su romantični udvarači, prilike za karijeru i putovanja koja će vam postati dostupna u ovom razdoblju, čak i ako se ostvare tek nešto kasnije tokom godine.

Ipak, prema riječima astrologa, horoskopski znak koji će se u martu suočiti s izazovima su Ribe. Saturn će ograničiti sposobnost Riba da idu s tokom. Međutim, mart neće biti loš jer će vam njegovi izazovi omogućiti da naučite neke lekcije koje vas mogu dovesti do života kakav ste oduvijek željeli.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar