Bizarni zahtjevi holivudske zvijezde: Brad Pitt šminka i zadnjicu?

Showbiz 18. okt 202213:00 0 komentara
Brad Pitt (VALERIE MACON / AFP)

Brad Pitt ne šminka samo lice, nego i stražnjicu.

Brad Pitt zauzeo je 4. mejsto na listi najljepših ljudi na svijetu, prema matematičkoj formuli koja se bazira na čuvenom zlatnom presjeku. Ipak, njegova kolegica u svojoj autobiografiji otkriva da je postojao dio njegovog tijela kojeg se jako stidio, piše nova.rs.

Šira javnost Brada definitivno doživljava kao najljepšeg muškarca na svijetu, kao čovjeka bez mane, ali glumac je sebi zamjerio jednu stvar koju nikako nije mogao podnijeti.

Glumica Geena Davis je u svojoj novoj autobiografiji “Dying of Politeness” ispričala detalje sa snimanja filma s Pittom. Otkrila je da se slavni glumac toliko sramio jednog dijela svoga tijela, da je šminkericama tražio da ga prekriju šminkom. Riječ je o bubuljici na stražnjici, koju je dugo imao, a zbog koje mu je bilo jako neprijatno.

„Brad nije mario za pompu koja je uvijek vladala oko njegovog dobrog izgleda. Samo mu je bilo neprijatno zbog uporne bubuljice na stražnjici koju su šminkerice pokrivale nakon svake scene“, tvrdi Davis u knjizi.

Brad Pitt je jednom prilikom istaknuo da je neizmjerno zahvalan na ulozi koju je dobio u filmu “Thlema and Louis”, a na kojem je radio zajedno s kolegicom Davis.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!