Edin Atić krenuo stopama Džanana Muse, ima novi klub u Španiji

Nogomet 07. jul 202414:48 0 komentara
FIBA

Edin Atić, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, karijeru će nastaviti u španskom Breoganu, klubu u kojem je njegov saigrač iz reprezentacije, Džanan Musa, poslije povratka iz NBA lige, oživio karijeru.

Atić je karijeru počeo sa Sparsima iz Sarajeva, igrao je za AEKiz Atine, Megu, Igokeu, Budućnost, a u Španiju se seli iz Igokee gdje je igrao tokom prošle sezone.

Atić je sa ekipom iz Atine osvojio trofej u FIBA Ligi šampiona, osvojio je dvije titule u Crnoj Gori sa ekipom Budućnosti, dva trofeja u Kupu Crne Gore, a u vlasnišvu ima i trofej u Kupu Bosne i Hercegovine.

Atić je standarni reprezentativac Bosne i Hercegovine koja će uskoro igrati kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a kristalno je jasno da će biti značajno pojačanje za ekipu Breogana.

Breogan je prošle sezone u šampionatu Španije imao velikih problema, uspio je da izbori opstanak u elitnom društvu. U sezoni koja slijedi, Breogan će nastojati da se kao u periodu kada je boje kluba branio Džanan Musa, umiješa u borbu za play – off.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen aktuelnom Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!