Koliko će novca RS dobiti od Srbije zavisi od plasmana Zvezde u Ligi prvaka, Terzić otkrio detalje razgovora Vučića i Dodika

Nogomet 18. jun 202416:07 0 komentara
TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Zvezdan Terzić, direktor FK Crvena zvezda, ispričao je pred kamerama kako je jednom prilikom ručao sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a tada posvjedočio njegovom telefonskom razgovoru sa Miloradom Dodikom, predsjednikom bh. entiteta Republika Srpska, u kom mu obećava da će mu dati novac poreznik obveznika Srbije. Prema Terzićevim riječima, Vučić je rekao Dodiku da će dati novac za Republiku Srpsku jer je "dobro raspoložen" zbog pobjede Crvene Zvezde, a ako ovaj klub uđe u Ligu šampiona – dat će duplo više novca.

Direktor Zvezde je u intervjuu koji je dao Telegrafu uglavnom pričao o sportu. Pričao je Terzić o Zvezdi, Ligi šampiona, transferu Nemanje Radonjića… Ipak, ispričao je i priču o Aleksandru Vučiću, konkretno o tome kako predsjednik države obećava novac iz budžeta, koji pune svi građani, jer je “dobro raspoložen zbog Zvezde”.

Vučić Dodiku dijeli pare građana Srbije, razgovara sa fudbalerima

Kako je ispričao Zvezdan Terzić, na dan utakmice bio je na ručku sa Vučićem, koji je, zbog svog omiljenog kluba, bio vrlo dobro raspoložen.

“On je bio toliko raspoložen, toliko je vjerovao u prolaz, da ga je zvao i Milorad Dodik tokom ručka, tražio neku pomoć za Republiku Srpsku. Nešto je tražio i Vučić mu je rekao: ‘Mile, imaš to. Dobro sam raspoložen danas, Zvezda pobjeđuje i imaš to. A da ti sad kažem, ako Zvezda prođe večeras i uđe u Ligu šampiona, imaš duplo više, duplo toga imaš.’ Kaže, ‘evo ti Terza da ti potvrdi’ i daje mi ga na telefon.”, ispričao je Terzić kroz osmjeh, a zatim je ispričao kako je predsjednik Republike Srbije insistirao da razgovara sa fudbalerima Crvene zvezde.

Vučić vatreni navijač

Već je poznato da je Vučić vatreni navijač Crvene zvezde. Recimo, krajem prošle godine, objavljene su fotografije sa tribine, na kojima se vidi kako, odmah pored Terzića, navija, viče, hvata se za glavu…

Uz N1 igrajte fantasy posvećen predstojećem Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!