Medvedev sa Wimbledona izbacio najboljeg igrača svijeta

Tenis 09. jul 202419:05 0 komentara
REUTERS/Paul Childs

Daniil Medvedev je poslije pet uzastopnih poraza od Jannika Sinnera uspio da slavi. Ruski teniser se plasirao u polufinale Wimbledona rezultatom 3:2 (6:7, 6:4, 7:6, 2:6, 6:3).

Gubio je Medvedev 1:0 u setovima, poslije zaista čudnog tajbrejka koji je izgubio zahvaljujući sopstvenim greškama. Imao je Medvedev i set loptu, nije je iskoristio, pa je Sinner poveo.

U drugom setu bio je dovoljan jedan break koji je napravio ruski teniser. Mogao je Medvedev i ranije da osigura izjednačenje, ali je Italijan uspio da se odbrani od dvije break lopte i zadrži šansu. Ipak, Medvedev je izjednačio.

Početkom trećeg seta je Sinner imao problema sa vrtoglavicom, morao je i do svlačionice, a peti teniser svijeta je to umio da iskorsiti. Ipak, do vodstva je Medvedev došao teže nego očekivano. Sinner je vratio break kada je Medvedev servirao za set, potom je imao i dvije set lopte, ali je ipak došlo do tajbrejka koji je Medvedev riješio u svoju korist.

Sinner nije odustajao, osjećao se bolje u četvrtom setu i izjednačio, ali je Medvedev vratio sigurnu igru u odlučujućem setu i plasirao se u polufinale gdje će igrati protiv boljeg iz duela Alcaraz – Paul.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen aktuelnom Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!