Majka ubijenog navijača AEK-a: Došli su iz strane zemlje ubiti moje dijete

Sport 16. aug 202321:47 0 komentara
Screenshot: Star

Majka 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa za grčki Star progovorila je gubitku sina. Kaže da traži samo pravdu i da se nađe osoba koja je naudila njenom djetetu.

“U zoru me sestra našla u dvorištu i rekla mi ‘dijete je jako pretučeno’. Otišla sam u bolnicu i tamo sam poludjela. Bio je dijete s osobnošću, s vjerom, čitao je Evanđelje. Volio je AEK”, rekla je.

Kaže da se tog dana Michalis vratio s posla, odmorio se i rekao da ide na kavu u kafić ispred stadiona AEK-a. Do jutra je bio mrtav.

“Kolabirala sam. Bila sam dva dana u bolnici. Najradije bih umrla sa svojim djetetom. Život mi je stao kad sam izgubila dijete. Sada trčim na groblje i palim mu svijeću”, rekla je Michalisova majka.

Kako kaže, vjeruje da će se pronaći oni koji su joj ubili sina.

“Došli su ubiti moje dijete. Moje dijete će biti osvećeno. Njegov ubica će biti pronađen. Pronaći će se, vjerujem. Došli su iz strane zemlje ubiti moje dijete”, rekla je.

“On će platiti za zlo koje je napravio mom djetetu, neće proći nekažnjeno”, rekla je o čovjeku koji je ubio njenog sina.

Kako navodi Index, grčki medij Newsit piše da prvi DNA uzorci prikupljeni s odjeće i tijela Michalisa Katsourisa ne vode do specifičnog genetskog koda te da se istražitelji sada fokusiraju na snimku na kojoj su zabilježeni neredi ispred stadiona AEK-a.

Kako prenosi grčki ERT, vlasti još nisu identificirale ubojicu, ali su utvrdile da ima tetovažu na vratu. Do sada nisu uspjeli razabrati dizajn.

Grčki mediji navode da će policija u istrazi koristiti poseban softver koji mjeri biometrijske karakteristike, budući da je na snimkama većina počinitelja u crnoj odjeći i potpuno prekrivenih lica. Pomoću ovog posebnog softvera može se izmjeriti biometrija nečijeg tijela, što će pomoći u utvrđivanju ubojice 29-godišnjeg navijača AEK-a.

Policija, navode grčki mediji, vjeruje da bi Michalisov ubojica mogao biti bilo tko od onih koji su učestvovali u incidentima.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!