Trumpova frizura preživjela orkan, Chuck Norris neuništiv

Vijesti 13. dec 201717:31 > 17:35
N1

Skulpture Steve Selaka iz Banjaluke prkose jakim vjetrovima. Melania Trump, Vladimir Putin i Chuck Norris su neuništivi što nije slučaj sa skulpturama Donalda Trumpa i Sokrata.

Melanija Trump, Vladimir Putin i Chuck Norris prkose orkanskim vjetrovima. Međutim poslije udara vjetra od 116 km/h od Sokrata nije ostalo ništa, a od Trampa samo uvo i friuzura.

“Trump je pao i ostala je ruka na Putinovom ramenu. Po pravilu on je trebao povući Putina da padne i Putin ali nije. Putin osta, Trump pade“, kazao je Stevo Selak, samouki vajar iz Banjaluke.

Melania je pravljena od kavlitetnog materijala i trajaće hiljadu godina, tvrdi Selak.

“Melaniji je vjetar udario u noge a inače je čitava. Sa kose je spala farba ali sad ću ja promijeniti farbu, ja to za pola sata popravim. Melania još uvijek dobro izgleda, a kakvo je nevrijeme bilo. Šta je Melanija preživjela svaka njoj čast”.

Iako je planirano da kip Melaniji bude postavljen u dvorištvu Fabrike obuće Bema to se ne će desiti.

“Ne da Melanija. Mi smo njoj pisali i ona je odbila da ide u dvorište fabrike. Melaniji se sviđa kip. Pa kome se ne sviđa. Pogledajte kad joj gledaš u oči i pomjeraš se, njene oči se pomjeraju za tobom”, ocijenio je Selak.

Zbog mira u svijetu Selak će na proljeće praviti novog Trumpa.

“Sad će biti željezni Tramp. Da duva 500 na sat neće ga srušiti. Sad će to biti iz kaprica. Napaviću konstrukciju od željeza i nabaciti vajarski gips. Hiljadu godina garantovano”, kazao je.

Baš poput pravog neuništiv je i Chuck Norris sa Paprikovca.