Da li objavljeni dokumenti o Epsteinu otkrivaju pedofilsku mrežu povezanu sa svijetom slavnih?

Vijesti 08. jan 202416:13 0 komentara
N1

Sutra u Novom danu:

Da li objavljeni dokumenti o Epsteinu otkrivaju pedofilsku mrežu povezanu sa svijetom slavnih?

U Novom danu o proslavi neustavnog Dana Republike Srpske, novim političkim tenzijama ali i prilično mračnoj atmosferi i reakcijama nakon napada na povratnike razgovaramo sa Danijalom Hadžovićem, novinarom i urednikom i Tanjom Topić, političkom analitičarkom.

Među najaktuelnijim svjetskim temama je nova serija nezapečaćenih dokumenata koji se odnose na seksualno zlostavljanje tinejdžerki od strane Jeffreyja Epsteina sa detaljima o tome kako je finansijer koristio veze s bogatim, moćnim i slavnim da regrutira svoje žrtve i prikrije svoje zločine. Šta otkrivaju dokumenti? Da li bi sadržaj dokumenata mogao doprinijeti u otkrivanju pedofilskih mreža povezanim sa istaknutim svjetskim ličnostima? Da li se najavljuje cancel kultura za neke od javnih ličnosti koje su na spiskovima? Ima li otkrivanje dokumenata i političku pozadinu s obzirom na činjenicu da je u njima i Donald Trump? Da li će se nakon ovog slučaja promijeniti Holywood analiziramo sa Đivom Đurovićem urednikom, novinarom i analitičarom, Nejrom Latić-Hulusić, filmskom i TV rediteljkom, Monom Muratović, glumicom.

Sa Sanjinom Musom, šefom Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo razgovaramo o simptomatoligiji gripe i covida, ali i epidemiji hripavca ili velikog kašlja u susjednim zemljama, te vakcinisanju mladih protiv HPV virusa.

Naš gost je i Saudin Hrnjić, podpredsjednik Udruženja Colibri s kojim razgovaramo o bezizlaznoj situaciji u kojoj su se našli u Centru za podršku porodicama s djecom i osobama sa poteškoćama u razvoju, jer budžet za 2024. godinu u Općini Centar još uvijek nije usvojen.

Sa vama je sutra Sanela Dujković.

Novi dan gledajte od 8 do 11 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!