Dušan Janjić, Muamer Bandić i grupa Frajle u Danu uživo

Vijesti 26. maj 202312:23 0 komentara

“Dan uživo” ovog petka donosi nastavak priče o policijskim akcijama u BiH, govorimo o odlasku političara iz RS na miting SNS-a u Beogradu, analiziramo šanse kandidata u drugom krugu predsjedničkih izbora u Turskoj...

Protesti i kontraprotesti u Srbiji, situacija na Kosovu, promjene na čelu Crne Gore, odlazak Milorada Dodika u Moskvu – teme su za razgovor sa Dušanom Janjićem, direktorom Foruma za etničke odnose iz Beograda.

O najavi poskupljenja vode u Sarajevu, odnosima u kantonalnoj vlasti, hapšenju stranačkog kolege Elvisa Hodžića, funkcionisanju većine na nivou FBiH – govorimo sa Muamerom Bandićem, zastupnikom SBIH u Skupštini KS.

Narednog vikenda će stanovnici Živinica, na prijevremenim izborima, birati novog gradonačelnika. Kandidate, njihove šanse za pobjedu, zadatke koji čekaju onoga ko zadobije povjerenje glasača – analizira Mehmed Rakovac, građanski aktivista.

Grupa „Frajle“ ovih je dana na rođendanskoj turneji po BiH, nazvanoj „Pjesmom slavimo život“. Nataša, Jelena i Nevena naše su muzičke gošće pred večerašnji sarajevski koncert u BKC-u.

Tu su i vijesti iz svijeta, reporterski izvještaji, servisne informacije…

Kroz „Dan uživo“ od 16 do 18:30h vodi vas Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!