Poznato ko su predsjednik i zamjenik predsjednika Nazdornog odbora BH Telecoma

Ekonomija 25. aug 202312:09 0 komentara
N1

Nakon što je Vlada Federacije ranije imenovala v.d. članove Nadzornog odbora BH Telecoma i to u sastavu Sedad Avdić, Samir Čorbo, Affan Ćehajić, Alma Zildžić, Faruk Hadžić i Zoran Marijanović, na Skupštini ovog preduzeća imenovan je predsjednik i zamjenik predsjednika NO BH Telecoma.

Za predsjednika imenovan je Sedad Avdić, dok je za zamjenika imenovan Faruk Hadžić.

Podsjećamo, ranije je Hadžić za N1 govorio o planovima rada u ovom preduzeću čiji je većinski vlasnik Vlada FBiH.

Također, ono zbog čega mnogi korisnici negoduju i traže je mogućnost praćenja programa N1 televizije u programskoj shemi Moje TV BH Telecoma pa smo Hadžića pitali da li će N1 uskoro ponovo biti dio Moje TV.

Pročitajte još

“Što se tiče pitanja o vraćanju programa N1 u ponudu usluga, važno je naglasiti da ćemo kao Nadzorni odbor uvijek razmatrati opcije koje unapređuju zadovoljstvo korisnika i doprinose raznovrsnosti ponude kanala, kao i omogućiti korisnicima da imaju pristup relevantnim medijskim sadržajima, uvažavajući pritom nadležnosti utvrđene Statutom”, rekao je Hadžić ranije za N1.

Inače, Nadzorni odbor je nadležan za biranje novog v.d. direktora BH Telecoma.

Pozicije generalnih direktora ove kompanije do sada su obavljali kadrovi SDA, a još uvijek aktuelni direktor Sedin Kahriman je predsjednik Kantonalnog odbora SDA Sarajevo.

Podsjetimo, N1 je izbačen iz ponude BH Telecoma uoči početka izborne kampanje prošle godine kada je okončan prethodni ugovor BH Telecoma i United media kao vlasnika prava N1.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!