Grujičić: Nemam namjeru da istupim iz SNSD-a, to su puste želje Pavlovića

Vijesti 30. apr 202214:35 0 komentara
N1

Nakon izjave predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Srebrenica Radomira Pavlovića da je načelnik ove opštine Mladen Grujičić napustio stranku, prvi čovjek Srebrenice kategorično je ove navode demantovao, navodeći da to nije istina, te da nema takvu namjeru. Prema njegovim riječima, sa još dva odbornika ukazao je na propuste i malverzacije koje se dešavaju u stranci, a za koje, je između ostalih, odgovoran i Pavlović.

Radomir Pavlović nije želio da komentariše događaje od jučer, navodeći da su na sastanku odbora bili prisutni i drugi članovi, koji će potvrditi njegovu priču. Stoga smo kontaktirali Slavišu Jovanovića, člana OO SNSD-a u Srebrenici koji je bio prilično konkretan:

“Mi smo bili prisutni. Nas 23 ili 24, nemojte me držati za riječ, nisam siguran… Tu je bio načelnik Opštine i dva odbornika SNSD-a. Oni su decidno rekli na tom sastanku da ne priznaju izbore koji su provedeni u partiji, da oni smatraju da je ovaj odbor nelegalan i da ne žele da učestvuju u njegovom radu”.

Grujičić za N1: Ne napuštam SNSD, Radomir Pavlović će otići ako ima morala

Potvrdio je ovo i prvi čovjek opštine Srebrenica, navodeći da partiju nije napustio, da nema takvu namjeru, te da su to puste želje Radomira Pavlovića.

“To je pusta želja Radomira Pavlovića da se oslobodi svih onih koji žele da ukažu na nepravilnosti, lošu politiku i kriminal koji se dešava u Srebrenici i zbog toga je objelodanio ovu laž, da smo mi napustili stranku”.

Grujičić pojašnjava da su on i još dvoje odbornika napustili sastanak Opštinskog odbora, na kojem su izrazili nezadovoljstvo, stavove i ukazali na propuste za koje je, kako kaže, odgovoran Pavlović.

“Tražili smo da i iz moralne obaveze, ali i zbog toga što vodi lošu politiku u Srebrenici, podnese ostavku na mjesto tzv. predsjednika Opštinskog odbora i to je ono što smo tražili, a nakon toga smo napustili sastanak”, rekao je.

Podrška u Srebrenici

Na naše pitanje da li ima namjeru istupiti iz stranke, rekao je da nema.

“Ne, naravno. Mi ćemo se boriti da stranka ne doživi to što on želi, odnosno, da se oslobodi ljudi koji ukazuju na nepravilnosti i kriminal i borićemo se do zadnjeg”, istaknuo je.

Dodaje da vrh stranke treba da odluči koga će da podrži u Srebrenici.

“On, na kraju ne živi u Srebrenici, živi u Bajinoj Bašti i on i svi oni koji ga podržavaju”, zaključuje Grujičić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!