Mladen Ivanić, Alija Tabaković i Faruk Kajtaz u Danu uživo

Vijesti 16. apr 202412:35 0 komentara
N1

Mostar je danas regionalni epicentar političkih i privrednih dešavanja i susreta. U "Danu uživo" pratimo događaje u okviru Mostarskog sajma, prvi dan glasanja na izborima za Sabor Hrvatske, Obilježavanje godišnjice stradanja u Ahmićima i Trusini, kolegijum NSRS...

O novoj političkoj krizi u BiH, najavi usvajanja Izbornog zakona RS, Dodikovim najavama osamostaljenja RS, odnosima u opozicionim redovima – razgovaramo sa počasnim predsjednikom PDP-a Mladenom Ivanićem.

Nakon što je SO Srebrenice juče usvojila odluku o promjeni naziva ulica u ovom gradu, mnogi negoduju. Najviše su nezadovoljni predstavnici bošnjačkih stranaka koji su napustili jučerašnju sjednicu. O situaciji u Srebrenci za “Dan uživo” govori Alija Tabaković, predsjednik Opštinskog odbora SDA.

Sajam privrede u Mostaru, izjave brojnih regionalnih zvaničnika koji su ovih dana u gradu na Neretvi, glasanje na izborima za Sabor Hrvatske, stalne tenzije prisutne u ovom dijelu Hercegovine – komentariše novinar, politički analitičar Faruk Kajtaz.

Vaš domaćin u “Danu uživo” od 16:15h je Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!