Na jednoj platformi prodati svi turistički vaučeri, kupljena 3333 u 25 sati

Vijesti 09. aug 202212:05 2 komentara
Skakaona Mostar/Sulejman Omerbasic

Turististički vaučeri koje je subvencionirala Vlada Federacije BiH na platformi Odmori u BiH, njih 3333, prodati su roku od 25 sati.

Sa ove platforme su obavijestili da su svi raspoloživi vaučeri na odmoriubih.ba  iskorišteni i trenutno nije moguće izvršiti kupovinu ponuda sa vaučerima.

“S obzirom da je određeni broj kupaca odabrao plaćanje uplatnicom u procesu smo obrade pristiglih uplata, te ukoliko se ispostavi da neki od kupaca nije dostavio uplatnicu na vrijeme vratit ćemo taj vaučer u prodaju u skladu sa pravilima. Molimo sve kupce koji još nisu dostavili svoje uplatnice da to urade u roku navedenom u uputama za uplatu, u suprotnom će vaučeri biti poništeni. Onima koji su bili najbrži, najsretniji i najspretniji u ovom procesu želimo da provedu nezaboravne trenutke na destinaciji koju su odabrali”, napisali su na Facebooku sa Odmori u BiH.

Da li su svi kuponi prodati i na druge dvije platforme, ne znamo. Pokušali smo konaktirati City Deal i e-Kupon, ali bez uspjeha. Linija je konstantno zauzeta, pretpostavlja se, jer vlada velika zainteresiranost građana za vaučere, no vaučeri su i dalje vidljivi na web stranicama.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare