Ovo su najgledaniji video snimci N1 za 2022. godinu u BiH

Vijesti 30. dec 202212:05 0 komentara
N1

Iz godine u godinu, raste broj reakcija i pregleda na videima koje objavljuje N1 Info. Ova godina je bila prošarana izjavama političara, javnih ličnosti, životnih priča i priča ljudi čiji ste glas podržali i dijelili sa prijateljima na mrežama.

Na našem Youtube kanalu – N1 smo imali 115 miliona pregleda, dok ste nas 25.3 miliona minuta gledali na N1 – Bosna i Hercegovina | Facebook profilu i 1.2 miliona puta reagovali.

U nastavku su neki od najgledanijih videa koje je N1 BiH objavila u 2022. godini:

Mahira Ahmiš o ljubavi, poštovanju, podršci, vjeri.

O iskušenjima i plemenitosti. Priča jedne žene čiju bezuslovnu ljubav nije mogla zaustaviti ni bolest multipla skleroza, ni invalidska kolica za koja je petnaest godina bio vezan njen suprug Esed. Sve do nedavne smrti.

Pravna bitka za upis u matičnu knjigu: “Još jedan Bosanac koji pakuje kofere…”

U Bosni i Hercegovini nije lako biti Bosanac. U većini gradova u BiH, po rođenju vas u matičnu knjigu upisuju kao Srbina, Bošnjaka, Hrvata ili ostalog.

Aljbin Kurti gost Pressinga kod Amira Zukića

Kako teku pregovori oči u oči, Albin Kurti i Aleksandar Vučić, politički zatvorenik režima Slobodana Miloševića s jedne i ministar informisanja tog istog režima s druge strane?

Salkan Delić: Kada bi Allah dao da vidim, volio bih da ugledam svoju porodicu

Salkan Delić ima 23 godine i rođen je bez očiju, međutim to ga nije sputalo u njegovim željama. Čvrsto se drži onoga što želi uz bezrezervnu podršku porodice i prijatelja.

@n1bih Kada bi Allah dao da vidim, volio bih da ugledam svoju porodicu #vjera #islam #bosna #sarajevo #n1info #fyp #postforyou ♬ original sound - N1 BiH

Porodica Memić napustila sudnicu

Arijana Memić: Ima jedan pravedni sudija, pred njega ćemo i mi i vi. Bogom vam se kunemo svima ovdje da neće ostati na ovome, biće pravda i za Dženana i mi ćemo se izboriti za to.

Hvala Vam što nas pratite i podržavate. Profili naših društvenih mreža u nastavku:

Facebook: N1 BiH

Youtube: N1 kanal

TikTok: N1 BiH

Instagram: N1 BiH

Twitter: N1infoSa

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!