Stevandić ide u Rusiju, njegova stranka organizuje autobuse na Vučićev skup

Vijesti 23. maj 202312:28 0 komentara
F.Z./N1

Još jedan političar iz Bosne i Hercegovine odlazi u Rusiju: Nakon predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika, u Rusiju putuje i Nenad Stevandić.

Predsjednik NSRS dobio je poziv u kartu za odlazak na međunarodni ekološki forum “Osiromašeni uranijum i njegove štetne i dugoročne posljedice po zdravlje stanovništva i zivotnu sredinu”.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske ide na Nevski ekonomski forum u St. Petersburgu.

Obaviće i sastanak u zakonodavnoj skupštini St. Petrsburga, a razgovaraće se i o izgradnji tehnološkog parka u Banjaluci koji bi trebao doprinijeti razvoju start up biznisa za mlade naučnike.

“Bilo gdje gdje bude poziv za parlamentarnu saradnju odazvaću se. RS promoviše saradnju i prema istoku i prema zapadu. Nema nikakvih drugih primjesa mog odlaska u Rusiju”, kaže Stevandić na press konferenciji.

Odvojeni sastanak biće i sa Valentinom Matvijenko,  najavljuje on.

Kaže da je US organizovala odlazak sa više od 10 autobusa na miting SNS i Aleksandra Vučića, da to nije bezuslovna podrška već podrška s razlogom.

Stevandić će ako pronađe prevoz pokušati da stigne na skup SNS u Beogradu 26.maja.

Komentarisao je i “usitnjavanje opozicije”, te rekao da je SDS napravio grešku odlazeći od nacionalne politike, koketirajući s liberalnim strujama, što mu je napravilo štetu, a donijelo korist ostatku opozicije.

“Emotivan sam po pitanju SDS”, zaključuje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!