Svećenici u Livnu ugostili Zlatka Dalića

Vijesti 04. jan 202320:59 0 komentara
ika.hkm.hr/

Franjevački samostan sv. Petra i Pavla, Gorica - Livno ugostio je u srijedu izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića.

Pomoćni banjolučki biskup mons. dr. fra Marko Semren, uime Banjolučke biskupije, čestitao je Daliću i Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na postignutim uspjesima pročitavši tekst posvete s knjige koju mu je ovom prigodom darovao – “Banjolučka biskupija u riječi i slici od 1881. do 2006.”, a koji potpisuju banjolučki biskupi mons. Franjo Komarica i mons. Marko Semren.

“Uime nas biskupa Banjolučke biskupije, svećenika, redovnika i vjernika zahvaljujemo Vam što ste kao izbornik Hrvatske nogometne momčadi s njome ostvarili veleban uspjeh na svjetskom nogometnom natjecanju u Kataru godine 2022. te nama i Hrvatima diljem svijeta priuštili iznimnu radost i zadovoljstvo za božićne blagdane. Čestitamo Vam i na osobnom svjedočenju kršćanskih vrednota!”, navodi se u tekstu.

Nakon Dalićeve zahvale na čestitkama uslijedilo je jednosatno druženje uz kavu i razgovor o sportu, prije svega o nogometnom prvenstvu u Katru.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!