Vukanović u Pressingu: Ko finansira novu stranku Jelene Trivić

Vijesti 25. maj 202307:12 0 komentara
N1

U Pressingu na N1 Nebojša Vukanović je kazao da stranku Narodni front koju je osnovala Jelena Trivić finansira izvjesni Slijepčević iz Gacka, vlasnik firme GAT.

Kada je riječ o novoj stranci koju je osnovala Jelena Trivić, Vukanović je kazao:

“Prema mojim saznanjima to finansira gospodin Slijepčević iz Gacka, vlasnik kompanije GAT. Tu je jedna pozamašna svota uložena, kakvi su interesi ja ne znam. Izgubila je sebe, nije više ona Jelena koja je bila principijelna i karakterna”.

Vukanović dodaje da je pravo lice Jelene Trivić upoznao za vrijeme predizborne kampanje.

“Njeno pravo lice sam upoznao za vrijeme kampanje. Ja sam ginuo za gospođu Trivić. Oni mene gledaju kao nekog ko dolazi iz provincije. To me povrijedilo jer sam ja kandidovao nju i uradio sve. Došli su u Hercegovinu i vodili kampanju protiv mene, bio sam samo na skupu u Trebinju. Mene je povrijedilo, a to javnost ne zna, vode kampanju protiv mene i svi su protiv mene. I kažem da nije ok da ima 16 tribina u Hercegovini i da me ne spomene, ona kaže: zato što si previše jak”.

Dodaje da je tražio samo jedno, a to je poštovanje.

“Samo sam tražio jedno: Poštovanje. Kaže ona: Ti Vukane možeš biti ministar unutrašnjih poslova. Meni je od starta namijenjena marginalna uloga”.

“Dajte čovjeku vlast i vidjećete kakav je. Stanivuković je sve razočarao, gospođa Trivić ovim svojim ponašanjem. Svi su gurali Jelenu Trivić”, poručio je Vukanović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!