Ko je i šta radi: Razgovarali smo sa supermenom iz Čevljanovića!

Viralno 31. jul 202314:01 0 komentara
F.Z./N1

Fotografija sa koride u Čevljanovićima postala je regionalni hit. Muškarac koji se u društvu djevojke izvio poput supremena izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama. Neki ga kude, mnogi bodre, a kako se on osjeća dan nakon što je njegova fotografija postala regionalni pa i svjetski hit ispričao je u razgovoru za N1.

Đenan Numanović porijeklom je iz sela u okolini Čevljanovića. Na koridu je došao tokom odmora jer živi i radi vani.

“Vozim kamione, pa iskoristim priliku da dođem na odmor kada je korida u toku, jer je to naša tradicija” kaže Đenan u razgovoru za N1.

Fotografija je izazvala mnogo komentara, a kako se Đenan osjeća nakon svih tih komentara ispričao nam je u jednom dahu:

“Osjećam se super, mnogo je više onih pozitivnih komentara nego onih negativnih. Postao sam viralan. Nisam očekivao, a sve se desilo slučajno. Ja sam ljubitelj adrenalinskih vožnji. Svuda po svijetu koristim priliku da se vozim i izvodim neke akrobacije. Majicu sam skinuo, da objasnim onima koji komentarišu negativno, samo iz razloga da je lanci ringišpila ne bi pokidali.”

Jedna vožnja sa prijateljicom, kako kaže, promijenila mu je život preko noći.

“Svi zovu, portali i novine, da gostujem i ispričam šta se dešava. Organizatori drugih korida već me pozivaju da dođem. Ti moraš doći, sad si viralan, tako mi kažu”, ispričao nam je Đenan.

Dodao je i da mu je sve što se dešavalo jako simpatično i da mu njegov “trenutak slave” prija, a da ga negativni komentari ne dotiču.

“I oni koji me negativno komentarišu me nasmijavaju, javim im se i našalim na svoj račun ako treba, sve je ovo dio zabave”, poručio je Đenan, vozač kamiona, pozitivac.

Veseli i raspričani Đenan očito uživa u pažnji koju je izazvao. Jedan krug na ringišpilu je sve zavrtio.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!