Poznata turska glumica se napokon oglasila nakon sumnji da je nestala u potresu

Showbiz 10. mar 202313:47 0 komentara
Instagram

Poznata turska glumica Cansu Dere napokon se oglasila nakon što su se brojni fanovi zabrinuli za nju budući da je nije bilo u javnosti nakon snažnog zemljotresa koji je pogodio Tursku.

Mnogi su joj na društvenoj mreži Instagram pisali i molili je da se oglasi budući da su mislili da je stradala ili da je povrijeđena u zemljotresu.

Fanovi zabrinuti za poznatu tursku glumicu, navodno nestala nakon zemljotresa

Iako se ranije pojavio snimak na kojem se vidi kako ona pomaže unesrećenima, ipak je izazvao brojne polemike jer se nije moglo sa sigurnošću tvrditi da je na njemu Cansu Dere, a u komentarima su mnogi njeni pratitelji ostavljali poruku da je riječ o glumici koja joj je poprilično slična.

Nakon nestanka turske glumice pojavio se snimak na kojem je navodno ona

Zabrinutost je rasla, a sada CNN Turk piše da je Dere kontaktirala poznata turska novinarka Birsen Altuntaş te da je u razgovoru sa njom otkrila zbog čega je nije bilo tako dugo u javnosti.

“Nije mi bila namjera da bilo koga brinem. Nisam neko ko mnogo koristi društvene mreže. Instagram mi služi kao album u kojem dijelim svoje sretne trenutke”, ispričala je Cansu Dere.

Dere je inače turska glumica koju mnogi pamte po ulogama u seriji “Ezel”, “Sila”, “Nevjera” i “Sulejman Veličanstveni”.

Ona se ranije okušala i u manekenskim vodama. Titulu Miss Turske je odnijela 2000. godine, ali joj je turska vlada zabranila odlazak na finalni izbor, jer se održavao na Kipru u grčkom dijelu Nikozije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad