Počela prodaja ulaznica za meč Zmajeva protiv Mađarske i Nizozemske, evo koliko koštaju karte

Nogomet 31. jul 202413:08 0 komentara
BiH - Ukrajina gol zmajevi
Foto: N1 / F.Z.

U drugom kolu grupe A3 UEFA Lige nacija „A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine će se u Budimpešti 10. septembra na Puškaš Areni sa početkom od 20:45 sastati sa selekcijom Mađarske.

Svi navijači naše reprezentacije koji su zainteresovani da prisustvuju navedenoj utakmici ulaznice mogu obezbijediti putem NS/FS BiH. Cijena ulaznica za navijački blok gdje će biti smještene pristalice bh. tima je 35 BAM. Kontakt e-mail za kupovinu ulaznica je [email protected]

“Sa jednog e-maila može se kupiti maksimalno 5 ulaznica, a za samu kupovinu neophodno je dostaviti sljedeće podatke: ime i prezime, datum i mjesto rođenja, broj pasoša i državljanstvo prema pasošu. Molimo sve navijače da dostavljaju tačne podatke, s obzirom da će ulaznice biti personalizovane i glasiće na ime i prezime posjetioca. Nepotpune aplikacije neće biti uzete u obzir”, naveli su iz krovne kuće bh. fudbala.

Rezervacija i kupovina ulaznica odvijaće se putem gore navedene e-mail adrese u periodu od 05. do 14. augusta. Nakon predviđenog perioda kupovina ulaznica neće biti moguća putem NS/FS BiH već samo putem ovlaštenog distributera Mađarske fudbalske federacije.

Takođe napominjemo da se ulaznice za utakmicu prvog kola UEFA A lige nacija Holandija-Bosna i Hercegovina, koja je na programu 7. septembra 2024. godine na Philips stadionu u Eindhovenu u 20.45 sati, mogu kupiti putem ovlaštenog distributera FA Holandije na OVOM LINKU.

U nastavku pogledajte koliko koštaju ulaznice za meč Nizozemska – BiH u zavinosti od sektora.

Foto: Screenshot

“Sa jednog naloga moguće je kupiti maksimalno dvije ulaznice”, poručili su iz NS BiH.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!