Četiri razloga zašto kupovina polovnog namještaja može biti odlična ideja

Lifestyle 24. jun 202408:06 0 komentara
Pexels / Ilustracija

Ako razmišljate o nekom novom komadu namještaja, prije kupovine novog, razmislite o rabljenom namještaju!

Ima mnogo dobrih razloga za odabir rabljenog namještaja, a ako se ste u nedoumici, možda se razuvjerite i date priliku buvljacima i oglasnicima, jer se tamo često zna naći pravo blago.

Ako pronađete stari komad namještaja koji iza sebe ima već koju godinu, a izgleda veoma dobro, znači da je veoma kvalitetan i da se odupro zubu vremena, piše Novi list.

Čak i ako se stilski kao takav ne uklapa u vaš interijer, razmislite o tome da mu podarite malo ljubavi restauracijom i završiti ćete sa komadom unikatnog i izuzetno kvalitetnog namještaja.

Industrija namještaja je enormna, te je potrebno puno resursa da se napravi komad namještaja. Kupovinom polovnog namještaja, osim što utječete na smanjenje otpada, zasigurno ćete u puno slučajeva proći dosta jeftinije nego da kupujete novi komad u trgovini.

Također, nećete se morati boriti sa recikliranjem gomile kartona, stiropora i plastike!

Kada nešto kupite a novo je, prema toj stvari imamo često osjećaj krivnje i bez obzira na to koliko se više ne uklapa u vaš prostor, teško će vam biti riješiti se takvog komada.

Kada kupujete stvari iz druge ruke, mnogo je vjerojatnije da ćete platiti fer cijenu, a ako se predomislite, moći ćete tu stvar prodati dalje po sličnoj cijeni.

Ono što je sigurno je to da rabljeni namještaj ima puno više osobnosti nego novi, i uvijek iza sebe ima neku zanimljivu priču. Zar nije zgovdno da jedan mali stolić može biti iskra jednog sjajnog razgovora?

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!