Sound Beyond predstavlja: TRAUMER na terasi Avaz Towera!

Lifestyle 19. jun 202416:59 0 komentara
Sound Beyond

U srcu Sarajeva, grada bogate kulture i tradicije, izrasla je organizacija koja ima za cilj podići elektronsku muzičku scenu na viši nivo i ponuditi nezaboravna iskustva ljubiteljima ove vrste muzike. Riječ je o Sound Beyond, projektu koji su pokrenuli Armin Avdić i Emir Kaltak, poznatiji kao Calkins - dvojac posvećen stvaranju vrhunskih muzičkih događaja i dovođenju svježeg zvuka u Sarajevo.

Armin, dugogodišnji vlasnik kultnog sarajevskog kluba Silver and Smoke, već je dobro poznat u muzičkim krugovima.

Njegov klub je postao sinonim za kvalitetne elektronske noći i mjesto okupljanja za sve one koji žele uživati u najboljoj muzici. Calkins, s druge strane, kao iskusni DJ, već dugo vremena doprinosi sceni svojim setovima i strastvenim pristupom muzici.

Zajedno, Armin i Emir, od 2019. godine, udružili su snage u projektu Sound Beyond, s ciljem da podignu standarde i pruže Sarajevu iskustva kakva do sada nije imalo prilike doživjeti.

Sound Beyond se ističe ne samo po kvaliteti muzike koju donosi, već i po pažljivo biranim lokacijama koje svakom događaju daju poseban šarm i energiju. U početku, to su bile manje i nepoznate lokacije u okolici Sarajeva za manji broj ljudi. Kako je vrijeme prolazilo, organizatori, ali i oni koji su vjerno posjećivali njihove događaje, shvatili su da ova priča prerasta u nešto više.

Tako je Sound Beyond zvuk i energija do sada obuzela historijski Dom mladih, RTV Dom, ali i open air lokacije sa prelijepim pogledom na grad.

Njihov najnoviji projekt će se održati na jednoj od neotkrivenih i neiskorištenih lokacija u gradu – terasi Avaz tornja. Ovaj događaj zakazan za 22. juni obećava da će biti spektakularan, uz nastup Traumera, poznatog po svojim hipnotičkim i energičnim setovima.

Uz Traumera, noć će nezaboravnom učiniti i lokalna ekipa, poznata po vrhunskoj energiji koju donose a čine je: Alain, Coem, Calkins i Zael.

Sound Beyond nije samo organizacija; to je pokret koji teži stvaranju zajednice i promovisanju kulture elektronske muzike u Sarajevu. Svaki njihov događaj je pažljivo planiran i izveden, s ciljem da posjetiocima pruži nezaboravno iskustvo i ostavi trajne uspomene. Armin i Calkins svojim radom dokazuju da Sarajevo ima potencijal da postane novi epicentar elektronske muzike na regionalnoj sceni.

Sound Beyond
Sound Beyond
Sound Beyond
Sound Beyond
Sound Beyond
Sound Beyond
Sound Beyond
Sound Beyond
Sound Beyond
Sound Beyond
Sound Beyond
Sound Beyond
Sound Beyond
Sound Beyond
Sound Beyond
Sound Beyond

Pozivamo sve ljubitelje elektronske muzike da se pridruže ovom nevjerovatnom događaju i postanu dio priče koja oblikuje budućnost muzičke scene u Sarajevu. Vidimo se na terasi Avaz tornja 22. juna, gdje nas očekuje noć ispunjena ritmom, svjetlima i nezaboravnom atmosferom!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!