Laura, Halid, čudo, ljubav i muzika: Nemoguće ne postoji (VIDEO)

Fenomeni 25. mar 202309:46 0 komentara

Laura Marin iz španske Corune nastupila je u Zetri pred vise od 15 000 ljudi. To joj je bio jedan od prvih nastupa u životu. Samo nekoliko sedmica ranije, svirala je i pjevala u svojoj sobi, hiljadama kilometara daleko.

A sve je počelo kratkim videom na društvenim mrežama, o Lauri i njenoj muzici.

Ovu priču o Lauri, na Facebook stranici N1 BiH za sedam dana je pogledalo više od milion ljudi. U hiljadama komentara, ljudi iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, Lauri su nudili avionske karte, prenoćište, nastupe širom regije. A onda se našoj redakciji javio Halid Bešlić, sa željom da Lauru ugosti na svom velikom sarajevskom koncertu.

Dan pred Halidov koncert, Laura je s roditeljima sletila u Sarajevo. Svima im je prvi put da putuju van svoje zemlje i prvi put da lete avionom. Na sarajevskom aerodromu, Lauru dočekuju novinarske ekipe ali i najvatreniji fanovi.

Laura Marin za N1: Mama je cijelu noć plakala od sreće na Halidovom koncertu

Sarajevo i Sarajlije su je dočekali kao svoju. Od slučajnih prolaznika, preko starih zanatlija, do gradonačelnice, svi su imali samo riječi hvale i oduševljenja onim što Laura radi. Sa roditeljima će od sada kafu piti iz bosanske džezve i fildžana koje je na poklon dobila u Kazandžiluku.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!