Zrinjski predstavio pojačanje iz Slovenije: Svjestan sam da se od Zrinjskog očekuju velike stvari (VIDEO)

Nogomet 25. jun 202414:35 0 komentara
Foto: HŠK Zrinjski

HŠK Zrinjski Mostar i NK Olimpija Ljubljana postigli su dogovor o transferu Ivana Posavca, koji je danas s Plemićima potpisao ugovor do ljeta 2026. godine!

Igrač sredine terena, koji će uskoro proslaviti 26. rođendan, u redove viceprvaka BiH stiže nakon osamnaest mjeseci u dresu slovenskog kluba, a prethodno je afirmaciju stekao igrajući za NK Varaždin za koji je upisao preko 100 nastupa.

S Olimpijom je 2023. godine osvojio dvostruku krunu, dok je u prethodnoj sezoni upisao 38 nastupa.

“Prvi dojmovi su stvarno super. Odradio sam već jedan trening s momčadi te upoznao nove suigrače od kojih neke poznajem od ranije s obzirom na to da sam igrao s Memijom, Ivančićem i Ćužom. Svjestan sam da se od Zrinjskog očekuju velike stvari, odnosno naslov prvaka i nadam se da ću pomoći momčadi da ostvari zacrtane ciljeve”, izjavio je Posavec, koji će u Zrinjskom nositi dres s brojem 14.

Ivan Posavec je rođen 5. srpnja 1998. u Novakima pored Zagreba. U mlađim uzrastima bio je član GNK Dinamo, a na startu seniorske karijere igrao je za NK Sesvete, NK Rudeš i NK Kustošija.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen aktuelnom Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!