Pozitiv – dnevna doza pozitivnih vijesti radnim danom na N1

Vijesti 25. sep 201512:52 > 28. sep 2015 08:25
N1

Od ponedjeljka u programu N1 televizije počinje emitovanje nove emisije "Pozitiv" koju će uređivati i voditi Merima Šemić.

Sadržaj “Pozitiva” će biti lagane teme, opušteni razgovori s gostima, muzika, moda, film i pozitivne priče običnih ljudi, Vaših komšija, poznanika ili Vas!

Emisija revijalnog karaktera za cilj ima da u Vaše domove unese dozu pozitivne energije nakon radnog dana, ali i da Vas informiše o dešavanjima u Vašem gradu. To su osim Sarajeva – Banja Luka, Mostar, Tuzla, Zenica, Zagreb, Beograd i svi oni gradovi s kojima nas Vi povežete, predlažući priče i dešavanja, ali i goste, što znači da ćete ujedno i Vi biti ti koji će birati teme emisije.

Emisija je revijalna i njen sadržaj će obuhvatit sve ono što inače ima vrlo malo ili nikako prostora da bude emitovano – a pozitivno je i priča je svih onih koji nas gledaju. Tu ćemo osim muzike, filma, sporta i ljudskih priča, razgovarati i o svakodnevnim temama kao što su zdravlje, fitness, pismenost…“, rekla je voditeljica nove emisije u programu N1 televizije.

Ona je dodala da će u studiju imati goste s kojima će elaborirati sve ono što nas zanima, a gledaoci će imati priliku postaviti pitanje gostima i direktno se uključiti u emisiju.

To će svakako biti emisija čiji sadržaj će nas odmarati, a to nam svima treba u ovim danima“, poručila je Šemić.

Vaše prijedloge možete slati na [email protected].