Ammar Mešić, glumac iz Srbije dobio otkaz zbog kritika na račun Vučića

Showbiz 29. aug 202312:48 2 komentara
Ammar Mešić (N1)

Glumac Ammar Mešić, koji već godinama tumači ulogu Strahinje u seriji "Igra sudbine", a koja se emituje na TV Prva, dobio je otkaz nakon ljetnje pauze, i to zbog toga što je u pretohdnom periodu otvoreno kritikovao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i aktivno podržavao proteste "Srbija protiv nasilja", saznaje Nova.rs iz izvora bliskog produkciji i televiziji.

Ammar Mešić se juče oglasio na Instagramu, navodeći da više neće tumačiti ulogu Strahinje u pomenutoj seriji – iako je tu od samog početka i iako je prije ljetnje pauze, govoreći za „PopTok„, autorsku emisiju Nova.rs, rekao da će nastaviti da glumi u seriji i nakon ljeta.

„Dragi prijatelji, braćo, kumovi, kolege… Žao mi je, ali je došlo vreme da seriji ‘Igra sudbine’ kažem zbogom. Ovim putem želim da vas obavijestim da od nove sezone više neću biti dio serije. Gledaćete me u još narednih dvadesetak epizoda. Prethodne četiri sam bio skoro svako veče u vašim domovima i zahvalan sam na svim pozitivnim i lijepim komentarima. Hvala mojim kolegama na svemu. Smatram da sam ispekao zanat, bio maksimalno profesionalan i mislim da je vrijeme za neke nove uloge“, napisao je Mešić na Instagramu.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare