Moore i Pavković gosti Novog dana

Vijesti 06. jun 201715:32 > 20:58
N1

Sa autorom knjige "Urednikov pečat" - Na granici, Bosna i Hercegovina od Daytona do Evropske Unije, direktorom i urednikom Večernjeg lista BiH Jozom Pavkovićem analiziramo i komentarišemo aktuelne naslovnice novina.

Da li BiH plodno tlo za ispoljavanje vanjskih interesa, kako će na BiH utjecati ocjene bivših američkih i britanskih funkcionera da BiH ne funkcioniše i da je pred raspadom, do kada će dvije škole pod jednim krovom biti bh. realnost i kada će djeca u BiH učiti iz jedinstvenih udžbenika, uoči sjednice Upravnog Vijeća za provedbu mira razgovaramo sa Jonathanom Mooreom – šefom Misije OSCE-a u BiH.

Gost je i internacionalni make up artist Federico Lucci. U svojoj bogatoj karijeri bavio se make-overima za talijanske filmove i serije u produkciji RAI, bio ekskluzivni make-up artist za Cavalli fashion modne revije, te oficijelni make–up artist za Yves Saint Laurent. Svoje vještine prezentirat će i gledaocima Novog dana.

Kako izgleda nedovršeni kip Melanije Trump i na koga liči, uživo ćemo biti u dvorištu vajara Steve Stalke koji je ranije izradio kipove Vladimira Putina i Donalda Trumpa.

Inela Kazaz ima 11 godina i već je državna prvakinja u karateu. Na nedavno održanom Balkanskom takmičenju u Istanbulu u BiH je donijela bronzanu medalju. Uživo na treningu smo sa Inelom i njenim trenerom Arminom Topalovićem.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.