"Bosanci i Hrvati, budale ste ako uđete u srpske cipele"

Vijesti 30. dec 201714:27 > 14:32
N1

Specijalni novogodišnji Pressing donosi satiričnu analizu političkih gafova, društvenih apsurda i živopisnih likova sa javne scene.

Najveće provale godine na izmaku samo za vas kroz humor komentiraju zvijezde satirične scene regije: konceptualni umjetnik i stand up komičar Damir Nikšić, autor i voditelj popularne emisije “24 minuta” Zoran Kesić i urednik satirično-humorističkog šoua „News Bar prime time“ Borna Sor

Tako ćete, između ostalog, moći vidjeti šta gosti Pressinga kažu o tome ko bi trebao ući u čije cipele na Balkanu kako bi se bolje međusobno razumjeli.

Izjave popularnih satiričara su uslijedile kao reakcija na izjave Aleksandra Vučića o tome da bi volio da “Hrvati obuku srpske cipele, da se bolje razumiju”.

Ja ne znam jeste li vi ikada vidjeli kolika je Vučićeva cipela, broj 59-60, zavisi od kalupa. Sad ovaj blef, kada bi neko ušao u te cipele momentalno bi pao jer su to kao mali čamci, kanui. Tako da, Bosanci i Hrvati ne ulazite u srpske cipele. Budale ste ako uđete u srpske cipele“, kazao je Zoran Kesić.

Borna Sor iz Hrvatske smatra da se “radi o podvali”.

Ja mislim da nam podvaljujete. Sada kad smo ušli u EU kada nema trošarina, kada nema carine, kad smo svi pokupovali fine italijanske cipele. Dakle, ne može“, kazao je Sor.

Damir Nikšić je na to kazao: “Haj'mo se mi zamijeniti za cipele pa kom’ opanci, kom’ obojci“.

Pressing sa Amirom Zukićem gledajte u nedjelju u 20 sati, samo na N1.