Ena Branković

TV lica 08. maj 202219:31 > 11. aug 2022 18:32
N1

Televizijska urednica, voditeljica i novinarka Ena Branković pridružila se news televiziji N1, na kojoj je gledatelji mogu pratiti u različitim informativnim emisijama tokom sedmice.

Branković je dugi niz godina radila kao urednica i voditeljica na Federalnoj televiziji, gdje se posebno profilirala kao uspješna voditeljica u emisijama dijaloškog karaktera.

Kaže kako odluku o novom profesionalnom koraku i prelasku na N1 nije donijela preko noći, te da je u konačnici veoma zadovoljna zbog poteza koji je napravila.

“Željela sam promjenu, a u ovom trenutku ne bih mogla zamisliti bolje mjesto za novi početak od N1 televizije. Od samog početka N1 se izdvojila od drugih medija pravovremenim, tačnim, provjerenim i brzim prenosom informacija do gledalaca televizije, ali i čitalaca portala N1”, rekla je Ena Branković, koja ističe posebno zadovoljstvo zbog koraka ka regionalnom okviru televizijskog djelovanja.

“Regionalni karakter news programa za mene je zaista izazov i time veća odgovornost prema gledateljima. Poziv N1 došao je u trenutku kada sam bila spremna za novi korak i višu stepenicu na mom profesionalnom putu, kojem se jako radujem”, rekla je Ena Branković.