Vukanović najavio nestanak Stevandićevog Kluba i “politički kraj” Stanivukovića: “Ja ću da ga uništim”

Vijesti 26. okt 202318:47 2 komentara

Poslanik u NSRS Nebojša Vukanović Danu uživo oštro je kritikovao Draška Stanivukovića, nekadašnjeg saobrca iz opozicije, te najavio: "Ja ću da ga uništim". Poštede nije bilo ni za ostale.

Vukanović je, govoreći o opoziciji i eventualnom ujedinjenju na izborima, kazao da “kada jednom precrta, nema popravnog”. Ovo se odnosilo i na Jelenu Trivić čiju je kandidaturu za predsjednika RS “gurao” i podržavao.

“Trivić je imala dosta upozorenja i prilika za popravni. Taj njen nekorektan odnos nisam zaslužio, zaslužio sam u najmanju ruku poštovanje. Godine rada sam potrošio da svoju popularnost prebacim na njih (Stanivuković i Trivić, op.a.) da osvoje glasove”, rekao je Vukanović.

Potom se osvrnuo na gradonačelnika Banjaluke.

“Ja ću njega da uništim. Ne treba mu Vlado Đajić. Napravio je simbiozu sa Dodikom i skupo će platiti pakt koji je napravio sa SNSD-aom. Neka izađe na opoziv… Vidjet ćete kako će proći kada izađe na izbore iduće godine. Draško Stanivuković je završio političku karijeru. Napravio si ‘deal s prvom familijom’. Gdje ti  je stablo? Jesmo li se borili da bi ti dilovao s tajkunima?”, naveo je uzbuđeno Vukanović.

Govoreći o Nenadu Stevandiću i njegovim novim “najavama za NSRS”, kazao je kako će Stevnadić uskoro izgubiti Klub poslanika.

“Kostadin Vasić će, prema mojim informacijama, da napusti stranku zbog unutrašnjih sukoba. Taj čobvjek nema cenzus ni legitimitet. On usred Banjaluke nije mogao dobiti mandat. Čitava stranka je optužena za visoku korpuciju i kriminal, i on (Stevandić, op.a.) i svi ostali. Oni su mnogo veće zlo od Dodika i  garantujem kada se promijeni vlast, može biti i nagodba i imati prijateljske odnose s nekim u opoziciji, ali ako ja budem na vlasti neće biti nikakvih kompromisa na račun države. Neće biti ni Ognjen Tadić koji je veće zlo od Dodika, kojeg smo godinama podržavali i izdao nas. Zato se RS raspada. Ovo nije prijetnja već pravda, dosta je njihovog ratnog huškanja”, poručio je Vukanović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare