Knjiga Martine Mlinarević Sopta promovirana u Sarajevu

Kultura 19. dec 201416:50 > 17:29
Facebook

Martina Mlinarević Sopta , bh. autorica, je u krugu najbližih prijatelja, kolega i vjerne publike promovirala knjigu "Neprocjenjivo", sinoć u Delikatesnoj radnji u Sarajevu. Emocije, smijeh, suze i Martinini sithovi učinili su ovu večer nezaboravnom za sve prisutne.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

Nakon promocije u Mostaru, koja je održana prije više od godinu, Martina Mlinarević Sopta odlučila je svoju treću knjigu predstaviti i sarajevskoj publici.

“Ova promocija trebala se desiti sedam dana nakon mostarske, ali tada se rodila moja kćerka Una. Prvi dijelovi ove knjige napisani su u Sarajevu i zato mi je drago što sam večeras ovdje, okružena najbližim prijateljima, ali i ljudima koje prvi put vidim, a koji su me došli podržati”, kazala je Mlinarević Sopta na samom početku.

Knjiga “Neprocjenjivo” zbirka je Martininih uspomena i doživljaja koji su ostavili trag u njenom životu. Istkana svakodnevnim pričama, ova knjiga namijenjena je, kako i sama kaže, običnoj raji.

Ljubitelji Martinine riječi imali su priliku uživati u pjesmi, nekim od naljepših dijelova knjige, ali i govorima Martininih prijatelja i saradnika.

Po završetku promocije Martina se družila sa posjetiocima, koji nisu mogu sakriti emocije i oduševljenje što su imali priliku družiti se s Martinom.