Stanivuković: Nek se Dodik sklanja od mene, ja sam za Obrenovićevu politiku

Vijesti 09. nov 202217:58 2 komentara
Draško Stanivuković (N1)

Prvi čovjek Banjaluke Draško Stanivuković odbacio je sve glasnije kritike da je postao Dodikov čovjek kazavši za N1 da će sa svakim sarađivati ako je to za dobrobit građana i Banjaluke, ali da on nije promijenio lično mišljenje o predsjedniku SNSD-a.

Na pitanje reporterke N1 Snežane Mitrović kako je prešao preko Dodikovih riječi da je “politički šarlatan”, Stanivuković je odgovorio protupitanjem “a šta bih drugo trebao uraditi”.

“Ja sam tada bio gradonačelnik Banjaluke (kada se susreo sa Dodikom i razgovarao), ali kao Stanivuković i dalje kažem da je on diktator. Najveće poniženje je da vas neko udari kao što je mene ministar Lukač. Ali kada vas zove Ministarstvo unutrašnjih poslova i kaže da trebaju dva objekta za Ministarstvo ja to gledam tako da će sutra to trebati mome djetetu. Ne garantujem da on sutra ponovo neće nešto govoriti protiv Banjaluke. Moramo graditi mostove. Ne pada mi napamet da se sklanjam pred bilo kim na mostu koji se gradi prema Banjaluci. Nek se on (Dodik) sklanja od mene, a ne ja od njega. Grad Banjaluka treba biti tamo gdje je njegovo mjesto. Jel pogrešno kada dolazi Novak Đoković da ne budem tamo? Zvao me je premijer Višković i pitao bili Grad pomogao”, ispričao je za N1.

Draško Stanivuković (N1)

Naveo je kako je on za “Obrenovićevu politiku” kada se radi o interesima Banjaluke.

“Zvao me je i Dodik da pita kada je sve spremno za otvaranje tog mosta”, rekao je Stanivuković i odbacio sve spekulacije da će ići u vlast sa SNSD-om.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare